24. toukokuuta 2018
Aprilliristeilyllä viihdettä ja eväitä seuratoimintaan – iltaa tähdittää Samuli Edelmann

Aprilliristeilyllä viihdettä ja eväitä seuratoimintaan – iltaa tähdittää Samuli Edelmann

Risteilyllä 6.4.-7.4. pohditaan seuratyön tulevaisuutta ja elinvoimaisen urheiluseuran edellytyksiä. TUL:n 100-vuotisjuhlavuodesta ovat kertomassa projektipäällikkö Mirjam Beekmann sekä pääjuhlan koreografit Tuula Linnusmäki ja Minna Saari. Risteilyiltaa tähdittää Samuli Edelmann.

Risteily järjestetään Viking Gracella reitillä Turku-Tukholma-Turku 6.4.-7.4.2018. Aprilliristeily on tarkoitettu urheiluseuroissa toimiville vapaaehtoisille ja liikunnan ammattilaisille. Risteily pyrkii yhdistämään huvin ja hyödyn.

- Seminaaripäivä tarjoaa ajankohtaista tietoa, josta voi löytää inspiraatiota oman seuran toiminnan kehittämiseen. Lisäksi järjestämme viihdeohjelma urheilutietovisoineen. Laivayhtiöllä on myös omaa viihdetarjontaa, iltaa tähdittää Samuli Edelmann, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluista ajanvietettä, TUL:n markkinointiassistentti Kaisa Nyberg kertoo.

Seminaarissa pohditaan seuratyön tulevaisuutta, hyvää hallintoa ja elinvoimaisen seuratoiminnan edellytyksiä. Puhujiksi ovat jo varmistuneet OKM:n ylitarkastaja Sari Virta sekä Turun yliopiston projektitutkija Pasi Mäenpää. Tarkempi seminaariohjelma ja puhujat varmistuvat maaliskuuhun mennessä.

Risteilyllä suunnitellaan yhdessä TUL:n lähestyvää juhlavuotta 2019. Mukana ovat juhlavuoden projektipäällikkö Mirjam Beekmann sekä pääjuhlan koreografit Tuula Linnusmäki ja Minna Saari.

- TUL:n juhlavuosi lähestyy ja vuosi 2019 tulee olemaan täynnä ohjelmaa. Risteilyllä kuulemme juhlavuoden etenemisestä projektipäällikön ja koreografien kertomana. Samalla he saavat mahdollisuuden kuulla seuraväen kokemuksia aiemmista liittojuhlista, Nyberg kuvailee.

Ilmoittaudu mukaan risteilylle pian, mutta viimeistään helmikuun loppuun mennessä. Hintatiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä.


Katselukerrat (3730)/Kommentit (0)

31. tammikuuta 2018/Jutut

Jätä kommentti

Nimi:
Sähköposti:
Kommentti:
Lisää kommentti
 


TUL Uutisviesti