21. toukokuuta 2018
Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry hakee Tiedottajaa

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry hakee Tiedottajaa

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry hakee urheilun laaja-alaiseen toimintaansa tiedottajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Työnkuvaus

Etsimme aktiivista ja idearikasta, digiajan työkalut hallitsevaa tiedottajaa vakituiseen työsuhteeseen. Osaat suunnitella ja toteuttaa sisäistä ja ulkoista viestintää monipuolisesti. 

Tehtävään kuuluu digitaalista viestintää, mediasuhteiden hoitoa, viestintää jäsenseuroillemme, sisällöntuotantoa verkkosivuillemme sekä sidosryhmäyhteistyötä. Lisäksi tehtävään kuuluu toimia viestinnän asiantuntijana eri työryhmissä sekä some-viestinnän kehittäminen ja sisällön tuottaminen. 

Edellytykset
Edellytämme hakijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta viestintäalan tehtävistä. 

Hakijan on hallittava julkaisujen taittaminen ja siihen liittyvien ohjelmien käyttö (esim. Adobe InDesign). 


Työpaikka
Toimipisteenä on TUL:n keskustoimisto, Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki. 

Työnantaja
TUL on yksi maamme suurimmista kansalaisjärjestöistä. TUL on keskittynyt lapsi- ja nuorisoliikuntaan, aikuisliikuntaan sekä seuratoiminnan kehittämiseen. TUL:oon kuuluu yli 900 seuraa, joissa on yhteensä lähes 240 000 jäsentä. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.tul.fi.

Lähetä hakemuksesi 27.1.2017 mennessä joko sähköpostitse osoitteeseen risto.korpela@tul.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry, Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki. Kuoreen päälle teksti - Tiedottaja. 

Liitä hakemukseen ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Paikka pyritään täyttämään mahdollisimman nopeasti ja haastatteluun voidaan kutsua jo hakuaikana. 

Lisätietoa tehtävästä antaa pääsihteeri Risto Korpela, 040 7593 770 tai risto.korpela@tul.fi.
 

Katselukerrat (7420)/Kommentit (0)

Tunnisteet:

12. tammikuuta 2017/Jutut

Jätä kommentti

Nimi:
Sähköposti:
Kommentti:
Lisää kommentti
 


TUL Uutisviesti