21. kesäkuuta 2018
TUL Joy Games -tapahtuma on saanut lentävän lähdön Seinäjoella.

TUL Joy Games -tapahtuma on saanut lentävän lähdön Seinäjoella.

TUL ry, Seinäjoen Sisu ja Mailapelien liitto liikuttivat torstaina Seinäjoen koululaisia urheilutalolla aamu yhdeksästä iltapäivä yhteen "Maila on kaveri" -tapahtumassa. Mailapelien liiton Maria Hokkanen oli erittäin tyytyväinen yhteistyöhön paikallisten toimijoiden kanssa. Hokkanen kiitteli kovasti koululaisten asennetta sekä heidän hyvää käytöstään. 

Aamupäivän aikana tutustuttiin pöytätenniksen, sulkapallon ja tennikseen. Pöytätennispisteellä tehtiin tuttavuutta lajiin leikkien ja robottia kesyttäen Annemari Keltamäen ja Jarkko Tenkulan ollessa ohjaajina. Tenniksen pyörittämisestä vastasivat Seppo Riihimäki ja Heikki Rantanen. Sulkapallopisteellä ohjauksen hoiti Raisa Kauppi. Mailapelien kesyttäminen jatkuu lauantaina Elisa monitoimihallilla klo 10:00 - 14:00 perheille suunnatulla ajalla. Siellä palloa perheiden kanssa kesyttävät Jari Hakala, Juha Julmala, Raisa Kauppi ja Harri Isomäki. Tilaisuus on ilmainen perheille.

TUL Joy Games jatkuu perjantaina kahdella lasten RosKabaree -konsertilla Marttilan koululla. Ensimmäinen on suunnattu koulun oppilaille ja jälkimmäinen järjestetään yhteistyössä Seinäjoen kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelujen, Seinäjoen TSL:n opintojärjestön ja Seinäjoen Sisun kanssa.

Lauantaina ohjelmassa on suosittu disco-ja showtanssi -kilpailu jossa yleisö saa nauttia jopa 48 eri tanssiesityksestä. Paikalle saapuu tanssijoukkueita ympäri Suomen, joten tunnelma on varmasti katossa. Muita viikonlopun lajeja ovat muun muassa karate, voimannosto, pöytätennis ja jalkapallo. TJG kerää tapahtuman aikana Seinäjoelle yhteensä noin 1500 osallistujaa. 

TUL Joy Games -nuorisotapahtuma on kahdesti vuodessa järjestettävä valtakunnallinen liikuntatapahtuma. Sen tavoitteena on tuoda eri lajien harrastajat yhteen kilpailemaan ja tutustumaan eri lajeihin. 

Tapahtuman ohjelma löytyy osoitteesta http://www.tuljoygames.fi/ 

Katselukerrat (2716)/Kommentit (0)

Tunnisteet:

27. lokakuuta 2017/Jutut

Jätä kommentti

Nimi:
Sähköposti:
Kommentti:
Lisää kommentti
 


TUL Uutisviesti