25. toukokuuta 2018
Ota haaste vastaan ja lähde kävelemään

Ota haaste vastaan ja lähde kävelemään

Kesä on vasta tuloillaan, mutta silti voi ajatukset jo suunnata syksyyn. Nimittäin  Askelkisaan.

TUL:n kuntoliikuntajaosto haastaa kaikki jäsenseurat ja muut yhteisöt syyskuussa toteutettavaan Askelkisaan osana TUL:n Liikkeelle!-kampanjaa. Askelkisassa kilpaillaan joukkueen kokoamista kävelyaskelten määrästä.

Askelkisa toteutetaan 1.-30.9. Joukkueeseen kuuluu viisi jäsentä ja joukkue ilmoittautuu kisaan TUL:n nettisivuilla olevalla lomakkeella viimeistään keskiviikkona 27.8. klo 18. Sama henkilö voi olla vain yhden joukkueen jäsen. Jokaiseen joukkueeseen voi nimetä lisäksi yhden varahenkilön, joka tarvittaessa voi korvata haasteen aikana sairastuneen tai muutoin estyneen joukkueen jäsenen.

Sama henkilö voidaan ilmoittaa varajäseneksi useaan joukkueeseen. Tultuaan mukaan kisaan varajäsenen paikalta, on hänen jatkettava joukkueessa kisan loppuun saakka, eikä hän voi toimia enää varajäsenenä muissa joukkueissa. Myös varahenkilön nimi tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Jokainen joukkue ja joukkueen yhdyshenkilö ilmoitetaan Askelkisaan erikseen. Sama henkilö voi toimia samalla sähköpostiosoitteella vain yhden joukkueen yhdyshenkilönä.

Oma mittari vyötärölle

Askeleet mitataan omalla askelmittarilla. Joukkue vastaa itse tulosten ilmoittamisesta joukkuekohtaisella sähköisellä lomakkeella. Linkki tähän lomakkeeseen lähetetään joukkueen yhdyshenkilön sähköpostiosoitteeseen.

Sähköiset viikkoraportit annetaan jaksoilta 1.-7.9., 8.-14.9. ja15.-21.9. viimeistään seuraavana tiistaina ja viimeisellä viikolla 22.-30.9. viimeistään torstaina 2.10. Kaikkien jaksojen tulokset tulee olla kirjattuna viimeistään 2.10.

Tarkistetut lopputulokset julkaistaan samoilla TUL:n www-sivuilla viimeistään 9.10.

Askelkisan palkinnot

1) Kunniakirjat ja tämän vuoden Seurapäivien majoitus, ruokailut ja ohjelma 3x2 hengen huone, 2) Kunniakirjat ja Aprilliristeily 3X2 hengen hytti 3) Kunniakirjat ja esinepalkinnot  kuudelle, 4) arvontaan tuotepalkintoja 7 kpl. Palkinnoista ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

TUL:n piirijärjestöillä voi olla erillisiä piirikohtaisia kilpailuja, joissa käytetään tässä kerättäviä tuloksia.

TUL:n kuntoliikuntajaoston nimeämällä juryllä on oikeus puuttua mahdollisiin väärinkäytöksiin kilpailun aikana. Askelkisaa koskevat tiedustelut sähköpostitse kuntoliikuntajaoston sihteerille osoitteeseen kalevi.viskari(at)tul.fi.


.
 

Katselukerrat (12246)/Kommentit (0)

Tunnisteet: Askelkisa

23. toukokuuta 2014/Jutut

Jätä kommentti

Nimi:
Sähköposti:
Kommentti:
Lisää kommentti
 


TUL Uutisviesti