24. toukokuuta 2018
TUL Joy Games kolmannelle kierrokselle

TUL Joy Games kolmannelle kierrokselle

Kolmas valtakunnallinen TUL Joy Games -nuorisotapahtumien sarja starttaa lauantaina 9.helmikuuta Lappeenrannasta.

Lasten ja nuorten liikuntatapahtuman ohjelmassa on muun muassa ryhmätanssin TUL:n avoimet mestaruuskilpailut ja nuorten yleisurheilijoiden hallikilpailujen kolmiottelu.

Alkuvuoden ryhmätanssi- ja loppuvuoden show- sekä discotanssin mestaruuskilpailut ovat pitkään olleet lajiensa suurimmat tapahtumat Suomessa. Lappeenrannassa kilpailee 60 ryhmää eli eri-ikäisiä tanssijoita on lähes 700. Kaukaisimmat tanssijat on Oulusta ja Turusta.

Ryhmätanssin tapahtumapaikkana on Lappeenranta-salin 250 neliömetrin suuruinen esiintymislava. Järjestelyissä voimakkaasti mukana oleva Lauritsalan Visa puolustaa aiempaa tanssimenestystään ja osallistuu tanssikilpailuihin seitsemällä ryhmällä ja 150 tanssijalla.

Kilpailut alkavat lauantaina kello 12. Avauspuheen pitää Lappeenrannan kaupunginjohtaja Kimmo Jarva.

Yleisurheilussa kolmiotellaan

Halliyleisurheilun kolmiottelut otellaan urheilutalolla tyttöjen ja poikien viidessä eri sarjassa kello 13 alkaen.

Lisäksi TUL Joy Games -tapahtumaan kuuluu Lappeenrannan Kansalaistorille viritettävä Haliskopuisto liikuntavälineineen sekä muuta nuorten mukavaa yhdessä oloa. Tätä mukavaa on muun muassa alakouluikäisille tarkoitettu disco Tirilän työväentalolla lauantaina klo 13-17.

Kesämäen koululla on opastusta pöytätenniksen harrastukseen klo 11-13. Läsnä tapahtumassa on myös iloinen Halisko- mato.

TUL:n Saimaan piirin kanssa tapahtumia ovat järjestämässä Lauritsalan Visa, Lappeenrannan Kisa-Toverit, Taipalsaaren Riento ja Savonlinnan Jyry.

 

Katselukerrat (14500)/Kommentit (0)

31. tammikuuta 2013/Jutut

Jätä kommentti

Nimi:
Sähköposti:
Kommentti:
Lisää kommentti
 


TUL Uutisviesti