25. huhtikuuta 2018
Liittojoukkuetoiminta käynnistyi lentopalloleirillä Kisakeskuksessa

Liittojoukkuetoiminta käynnistyi lentopalloleirillä Kisakeskuksessa

NUK-lentopalloleiri kokosi 32 tyttöä ja kolme valmentajaa 4.-6. tammikuuta Kisakeskukseen. NUK-leirejä järjestetään vuosittain nuorille lentopalloilijoille. Leiriä järjestävän TUL:n lentopallojaoston tarkoituksena on tarjota kansainvälisiä kokemuksia niille nuorille, jotka eivät ole ikäluokkansa maajoukkueessa.

Nuorten liittojoukkuetoiminta käynnistyy aina leirin yhteydessä. Kisakeskuksessa valittiin liittojoukkueet kesäkuussa Puolassa sekä toukokuussa Tartossa pelattaviin turnauksiin. Leirille osallistui 32 tyttöä, jotka olivat iältään 19-14-vuotiaita.

Leiriohjelma koostui useista harjoituksista sekä tutustumisesta muihin ympäri Suomea tulleisiin nuoriin. Seuraava NUK-leiri järjestetään kesällä 2018. Liittojoukkueiden toimintaa voi seurata Facebookista.

- TUL:n lentopallotoiminnalla on pitkät ja kunniakkaat perinteet nuorten lentopalloharrastuksen edistämisessä. Liiton oma valmennustoiminta on tukenut seuroissa tapahtuvaa valmennusta ja kasvatusta. Nuorilla pelaajilla on mahdollisuuksia osallistua kansainvälisiin turnauksiin omilla liittojoukkueilla. On hienoa nähdä aktiivista lentopallotoimintaa, josta voimme olla ylpeitä, TUL:n liikuntapäällikkö Antti Kempas toteaa.

Teksti: Niina Myllys
Kuvat: Petri Saari


Katselukerrat (5267)/Kommentit (0)

8. tammikuuta 2018/Jutut

Jätä kommentti

Nimi:
Sähköposti:
Kommentti:
Lisää kommentti
 


TUL Uutisviesti