21. kesäkuuta 2018
Tämäkin laji on mukana TUL Joy Gamesissa

Tämäkin laji on mukana TUL Joy Gamesissa

Seuraavan TUL Joy Games -tapahtuman järjestelyt elävät kiihkeintä vaihettaan Akaassa, mutta kiihkeästi liikkeellä on oltava seuroissakin. Ilmoittautumisajat kun menevät umpeen lokakuun alussa.

Akassa 25.-27.10. kilpaillaan TUL:n mestaruuksista maastojuoksussa, futsalissa sekä disko- ja showtanssissa. Muita lajeja ovat salibandy, sähly, taidetapahtuma, nyrkkeily, potkunyrkkeily, lentopallo ja shakki.

TUL:n avoimet maastojuoksumestaruuskilpailut  sunnuntaina 27.10. ratkotaan Nahkialan kuntoradalla. Matkoja on kilometristä kymmeneen kiometriin ja sarjoja 9-vuotiaista yli 70-vuotiaisiin. Pisimmän matkan juostaan miesten ikäluokissa 17, 35, 40 ja 45.

Kaikissa sarjoissa on seurojen välinen  joukkuekilpailu, johon lasketaan kahden juoksijan yhteissijoitus.

TUL:n avoimet futsalin mestaruuskilpailut pelataan kaksipäiväisenä. Turnaus on tarkoitettu vuonna 2001 ja sen jälkeen syntyneille D-pojille ja naisille.

Peliaika on 2 x 15 min (juokseva aika, viimeinen kaksi minuuttia on tehokasta peliaikaa). Sarjoihin otetaan 5 joukkuetta. TUL:n avoimet disco- ja showtanssin mestaruuskilpailut on aina ollut suosittu ja osallistujamäärältään iso kilpailu. Niin käy tälläkin kertaa.

Lauantaina kilpaillaan seuraavissa sarjoissa: sooloina disco freestyle, disco dance, hiphop, showtanssi. Duona ja ryhmissä kilpaillaan showtanssissa ja hiphopissa.

Kilpailusarjat ovat alle 8-vuotiaat, 8-10 -vuotiaat,  10-12 -vuotiaat,  12-14 -vuotiaat, 14-16 -vuotiaat, 16-18 -vuotiaat ja yli 18 -vuotiaat.

Lajeja riittää kahdelle päivälle

Sählyssä lauantai 26.10. vuosina 2005-2006 syntyneet pojat ottavat mittaa toisistaan. Peliaika on minuuttia ja ottelut pelataan 4 vs 4 -joukkueilla. Pelaajia saa joukkueessa olla seitsemän. Mukaan pääsee kahdeksan ensimmäiseksi ilmoittautunutta joukkuetta.

Sählyn virallinen kilpailumuoto salibandy on vuorossa sunnuntaina. Turnaus on tarkoitettu vuosina 2003 – 2004 syntyneille pojille. Peliaika  on 2 x 15 min. Mukaan pääsee kymmenen ensimmäiseksi ilmoittautunutta joukkuetta.

TUL Joy Games -tapahtumien perinteinen osa on taidetapahtuma. Lauantaina 26.10. on mahdollisuus näyttää osaamistaan kuvallisessa ilmaisussa, sanallisessa ilmaisussa,  äänellisessä ilmaisussa ja liikkeellisessä ilmaisussa.

Kilpailuissa noudatetaan TUL:n nuorisovaliokunnan laatimia sääntöjä, jotka löytyvät osoitteesta www.tul.fi.

Ei-selokelpoinen nopean shakin turnaus pelataan lauantaina. Peliaika on pelaajamäärästä riippuen joko täysi kilpailu tai 5 – 7 kierroksen vajaakierroskilpailu. Peliaika 15 + 15 min.

Nyrkkeilyä ei kovin usein ole TUL Joy Games -tapahtumassa nähty. Akaassa nyrkkeillään sunnuntaina klo 13 alkaen.

Nyrkkeilyn kanssa samanaikaisesti kilpaillaan potkunyrkkeilyässä. Sarjat ovat Fullcontact, Lowkick ja K1.

Lentopallossa sunnuntaina 27.10. pelataan C- ja B -ikäisissä tytöissä ja pojissa.

Kaikkien lajien kilpailukutsut ja muu informaatio löytyvät TUL Joy Gamesin sivuilta www.tuljoygames.fi.
 

Katselukerrat (15553)/Kommentit (0)

Tunnisteet: TUL Joy Games

11. syyskuuta 2013/Jutut

Jätä kommentti

Nimi:
Sähköposti:
Kommentti:
Lisää kommentti
 


TUL Uutisviesti