21. kesäkuuta 2018
Mika Vuori ehdolla Painiliiton puheenjohtajaksi

Mika Vuori ehdolla Painiliiton puheenjohtajaksi

TUL:n painijaoston varapuheenjohtaja Mika Vuori on ehdolla Painiliiton uudeksi puheenjohtajaksi. Painiliiton puheenjohtaja valitaan syyskokouksessa 9.12.2017 Porvoossa. Puheenjohtaja valitaan kolmivuotiskaudeksi. Lajin läpikotaisin tunteva Vuori kokee puheenjohtajakisaan lähtemisen luontevaksi jatkumoksi urheilujohtajan uralla.

1. Miksi haet Painiliiton puheenjohtajaksi?

Olen pitkään vapaaehtoistyötä eri liikuntajärjestöissä tehnyt päätöksentekijä ja kehittäjä. Paini omana lajinani niin urheilijana, valmentajana kuin nykyisenä kansainvälisenä tuomarina ja Painiliiton varapuheenjohtajana on antanut minulle mielestäni niin paljon kokemusta, että koen puheenjohtajakisaan lähtemisen luontevana jatkumona urheilujohtajan polullani. Lisäksi koen, että kokemuksellani on käyttöä kyseisessä tehtävässä.

2. Mitkä ovat vahvuutesi puheenjohtajana?

Koen tuntevani riittävän hyvin painikentän eri toimijat, ja lisäksi kansainvälinen kokemukseni on merkittävä. Koen myös tuntevani painiliiton tulevat haasteet ja tavoitteet hyvin kolmen vuoden hallitusjäsenyyden jälkeen. 

3. Kerro omasta painitaustastasi? 

Painitaustani on pitkä: mm. Painiliiton hallituksen jäsen vuodesta 2015 alkaen ja varapuheenjohtaja vuodesta 2018. Lisäksi olen CSIT:n painipresidentti vuodesta 2013 alkaen ja TUL:n painijaoston varapuheenjohtaja vuodesta 2010. Koko painitaustani ja muut saavutukset löytyvät ansioluettelostani.

4.  Minkälaisia asioita haluat edistää ja kehittää Painiliiton puheenjohtajana?

Paini on kilpaurheilulaji, jonka on pysyttävä menestyksen tiellä. Ikävä kyllä siellä ollaan nyt vain Petra Ollin varassa.  Kärki on saatava kovemmaksi ja leveämmäksi.

5. Minkälainen painimaa Suomi mielestäsi on?

Suomi on painimaana erittäin arvostettu ja tunnettu. Nyt meillä on todella hyvä alle 20-vuotiaiden ja alle 23-vuotiaiden maajoukkue, josta on pystyttävä nostamaan tulevat olympiamenestyjät.

6. Mitä TUL on sinulle antanut?

TUL on antanut minulle paljon tasa-arvon, solidaarisuuden ja urheilukokemusten puolesta. Paljon toimintaa ja luottamustehtäviä.

Katselukerrat (4748)/Kommentit (0)

24. marraskuuta 2017/Jutut

Jätä kommentti

Nimi:
Sähköposti:
Kommentti:
Lisää kommentti
 


TUL Uutisviesti