24. toukokuuta 2018
Hostelleissa urheiluseurat majoittuvat edullisesti ja yhteisöllisesti

Hostelleissa urheiluseurat majoittuvat edullisesti ja yhteisöllisesti

TUL on Hostellijärjestön jäsen ja hostelliedut ovat kaikkien TUL:n jäsenten käytettävissä.

Hostellijärjestön ylläpitämä hostelliverkosto kattaa yli 30 yksilöllistä majoitusliikettä ympäri Suomea. Hostellit ovat edullisia, yhteisöllisiä ja rentoja majoituskohteita kaupungeissa ja maaseudulla ja sopivat hyvin majoittamaan sekä yksittäismatkailijoita että erilaisia urheilu- ja harrastusryhmiä.

Valittavana on huoneita ryhmähuoneista yksityishuoneisiin omalla kylpyhuoneella. Suuremmatkin junioriryhmät voivat useimmiten halutessaan majoittua samassa huoneessa. 

Hostellien asiakaskeittiössä voi valmistaa ateriat itse tai vaihtoehtoisesti nauttia hostellin tarjoamista ateriapalveluista. Hostellien yhteiset tilat mahdollistavat kokoontumisen ja tutustumisen muihin matkalaisiin. Majoituksen ohella monet hostellit tarjoavat myös monipuolisia aktiviteetteja.

Kaikki hostellit löytyvät jäsenten omasta Hostellit.fi –varausjärjestelmästä. Varaamalla majoituksen Hostellit.fi:ssä, jäsen saa heti 10 % jäsenalennuksen majoituksestaan kotimaan hostelleissa. Palvelussa voi tehdä myös ryhmävaraustiedustelun hostelleihin. Ryhmille hostelleilla on useimmiten tarjolla edulliset ryhmähinnat.

Jäsenedun saamiseksi hostellissa tulee jäsenyys todistaa. Jäsenyyden todentamiseen käy seuran jäsenkortti tai vastaava tai jäsen voi tilata Hostellijärjestöltä maksuttoman todisteen oikeudestaan kotimaan majoitusetuun. Todisteen voi tilata tästä linkistä

Hostellialennus maailmalla

TUL:n jäsenet voivat ostaa kansainvälisen hostellikortin jäsenhintaan 15 € (normaalihinta 20 €). Hostellikortilla saa vähintään 10 prosentin majoitusalennuksen myös ulkomailla HI-hostelleissa ja valittavana on lähes 4000 hostellia noin 90 maassa. Kortin voi ostaa ja majoituksia voi varata kätevästi osoitteessa hostellit.fi

Tilaamalla Hostellijärjestön ilmaisen uutiskirjeen seura saa ajankohtaisia reissuvinkkejä sekä tietoa edullisista ja yhteisöllisistä majoitusvaihtoehdoista Suomessa ja maailmalla. Uutiskirjeen voi tilata osoitteessa täältä.

Teksti: Sinikka Komu
Kirjoittaja on Suomen Hostellijärjestön markkinointi- ja viestintäkoordinaattori


 

Katselukerrat (3035)/Kommentit (0)

16. marraskuuta 2017/Jutut

Jätä kommentti

Nimi:
Sähköposti:
Kommentti:
Lisää kommentti
 


TUL Uutisviesti