20. maaliskuuta 2018
Itä-Vantaan Urheilijoiden kuntoiluryhmä laihduttaa Suomi 100 -teemalla

Itä-Vantaan Urheilijoiden kuntoiluryhmä laihduttaa Suomi 100 -teemalla

Itä-Vantaan Urheilijoiden Kuntogubbet on yli 30 miehen kuntoiluryhmä, jonka keski-ikä on hieman yli 60-vuotta. Ryhmän kesken syntyi ajatus laihduttaa yhdessä Suomi 100 -teemalla vähintään sata kiloa itsenäisyyspäivään mennessä.

- Viime joulukuussa kaudenpäätössaunaillassa syntyi ajatus, että jotain pitäisi tehdä, kun ei mahduttu lauteille koko porukalla, sanoo ryhmän puuhamies Göran Holmström.

Tammikuun 2017 alussa kuntoiluryhmä otti vaa'an esiin ja teki alkupunnituksen. Välipunnituksia tehdään kerran kuussa. Ryhmä ei kokoontunut kesällä, ja huono kesäsää ei kannustanut omatoimiseen liikkumiseen.

- Kesä oli tavoitteen kannalta vaikeaa aikaa, toteaa Timo Nordgren.

Syksy on alkanut ja Kuntogubbet kokoontuu jälleen säännöllisesti monipuolisen liikunnan merkeissä. Viikoittainen monipuolinen liikunta sisältää ryhmässä käveltävän vajaan kymmenen kilometrin sauvakävelylenkin. Kaksi kertaa viikossa osa porukasta käy kuntosalilla sekä osallistuu monipuoliseen saliharjoitukseen pallopeleineen, kuntopiireineen ja lihashuoltoharjoitteineen. Lisäksi osa ryhmästä osallistuu kuntosuunnistustapahtumiin.

Joulukuussa on tulossa jälleen kauden päätössaunailta, jossa Kuntogubbet todennäköisesti keksii jonkin uuden projektin kuntonsa ylläpitämiseksi.

Kuntogubbet osallistui aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin yhteistyössä TUL:n Suur-Helsingin piirin kanssa..


Lasse Rautarinta

Kirjoittaja on Itä-Vantaan Urheilijat ry:n toiminnanjohtaja

Katselukerrat (1966)/Kommentit (0)

Tunnisteet:

15. syyskuuta 2017/Jutut

Jätä kommentti

Nimi:
Sähköposti:
Kommentti:
Lisää kommentti
 


TUL Uutisviesti